1
Evropske lige

Golčina Berbatova za tri boda

Objavljeno: 23.02.13 u 15:45

Dimitar Berbatov

Odigran je prvi meč 27. kola Premijer lige, Fulam je na Krejven kotidžu bio bolji od Stouka sa 1:0, a gol odluke dao je Dimitar Berbatov u drugom minutu nadoknade vremena u prvom delu. Bugarin je postigao spektakularan pogodak pošto je uhvatio poluvolej posle neuspešnog izbacivanja lopte od strane Roberta huta.

Stouk je imao najbolju moguću priliku da izjednači u 56. minutu kada je dosuđen penal zbog igranja rukom Dehađaha u kaznenom prostoru, ali je Mark Švarcer pročitao udarac Džona Voltersa i sačuvao svoju mrežu.

Fulam je ovim trijumfom došao do 32. boda i 11.. mesta, a poziciju iznad sa bodom više zauzima Stouk.Fulam u sledćem kolu gostuje Sanderlendu, dok Stouk dočekuje Vest Hem.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Golčina Berbatova za tri boda | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello, i think that i saw you visited my blog thus i came to „return the favor“.I am attempting to find things to improve my website!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter