0
Domaći fudbal

Đuriću, ’ajmo na TV duel

Objavljeno: 21.02.13 u 16:58

Krstajic i Djuric

Skupština Partizana zakazana je za 25. decembar, a pljuvanja po novinama već polako počinju, mada priznajem da sam ih očekivao mnogo ranije.

Predsednik Partizana Dragan Đurić optužio je bivše zaposlene u klubu kako pokušavaju da naprave puč, a nedugo zatim je poručio i da Mladen Krstajić i Nenad Bjeković plaćaju navijače koji viču protiv njega.

Sada se javljaju prozvani. Obojica su u izjavi za Mozzartsport.rs istakli kako su optužbe Dragana Đurića neosnovane, a Krle mu je čak poručio da se nađu na TV duelu.

„Strašno je, suludo kako se ponaša, šta radi i šta izjavljuje čovek koji se zove predsednikom institucije kakva je Partizan. Samo urušava klub koji vodi. Ne želim čak ni ime da mu spomenem, niti da odgovaram na njegove insinuacije i optužbe.

Zna se ko sam, šta sam, kako sam zaradio novac, gde sam ga uložio i kome plaćam porez. Ne znam da li se i za njega može isto reći. Videćemo gde će u budućnosti biti on, a gde će biti Mladen Krstajić.

Navijam za moj klub, ali navijam i za Dačića i za Vučića, jer bih voleo da sa porodicom živim u pravnoj državi, kao što sam živeo 10 godina u Nemačkoj.

Ako dotični gospodin ima još nešto da mi kaže ponavljam mu poziv da to uradi jedan na jedan na bilo kojoj televiziji. Ako samo i uspe da uživo ponovi sve što je izjavio pružiću mu ruku i čestitati“, rekao je Krstajić, dok je Bjeković istakao:

„Tako nešto može da smisli i izjavi samo bolestan um. To su isuviše ozbiljne optužbe za koje bi morao da ima čvrste dokaze. A nema ih, jer cela priča nema veze sa istinom. Nažalost, moraću da citiram dotičnog gospodina i njegovu čuvenu formulaciju: ’Sve su to gluposti, budalaštine i kafanske priče’.

Naravno da me zanima sve što je u vezi sa Partizanom i tako će biti do poslednjeg dana mog života, ali trenutno ne učestvujem ni u kakvim dešavanjima u klubu. Jedina istina je da smo isti scenario videli i prošle godine kada su me isti ljudi optuživali za istu stvar.“

Na pitanje da li će doći na pomenutu Skupštinu Bjeković je kratko odgovorio:

„Možda, ako mi obaveze dozvole, jer sam ranije isplanirao put u Nemačku kod dece. Videćemo.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter