0
Domaći fudbal

Reflektori menjaju vlasnike?

Objavljeno: 20.02.13 u 23:03

reflektori

Uoči početka prolećnog dela sezone danas je zasedala redovna Skupština Zajednice Superligaša, na kojoj se kao o najvećem problemu najviše diskutovalo o instalaciji reflektora koji su bili predviđeni da budu postavljeni na stadionu Slobode u Užicu i na niškom Čairu.

„Generalni sekretar FSS Zoran Laković je zatražio od Radničkog i Slobode da se izjasne oko problema sa instaliranjem reflektora na njihovim stadionima. Ukoliko se pokaže da ne mogu da postave osvetljenje, koje im je dopremljeno, onda će ono biti poslato drugim klubovima, koji mogu da ih osposobe za rad“ – rekao je generalni sekretar ove organizacije Miodrag Žuća Janković, a prenose Večernje novosti.

Pored problema sa osvetljenjem u Nišu postoji još dosta diskutabilnih stvari u vezi sa infrastrukturom, a ništa bolja situacija nije ni u Kragujevcu na stadionu Čika Dača.

„U Nišu svlačionice prokišnjavaju, sa stadiona su ukradeni i neki kablovi za reflektore, koji je trebalo da budu spremni već za drugo kolo kada na Čair dolazi Zvezda. Kragujevčani nisu završili službene prostorije, svlačionice… Tražili su da odigraju još dva kola pod starim uslovima, koje smo im dozvolili na kraju jeseni. U naredna dva dana će Komisija za stadione izaći na teren, pa će odlučiti.“

Pred početak utakmica prvog kola biće održan minut ćutanja u čast preminulog novinara Sportskog žurnala Dragana Pantelića, što je bila inicijativa koju su podržali svi klubovi. Drugi deo sezone otvoriće Partizan i BSK koji će se sastati narednog utorka u Borči.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter