1
Fudbal

Ronaldo odlazi

Objavljeno: 19.02.13 u 15:21

kristijano ronaldo

Očekuje nas ludo leto u madridskom Realu, pošto je predsednik kluba Florentino Perez izgleda odlučio da proda Kristijana Ronalda, a kada se tome doda oldazak Žozea Murinja, jasno je da će doći do tektonskih promena u klubu.

Ronaldo je odbio da potpiše novi ugovor sa Realom, to je do ludila dovelo Pereza, koji je rekao da će Portugalac biti prodat. Sada ostaje da vidimo ko će i koliko ponuditi za Ronalda, a koga će Real uspeti da dovede. Mnogo će zavisiti i od novog trenera, a o tome se za sada ništa ne zna i ne priča.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Ronaldo odlazi | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. hi!,I really like your writing so much! percentage we communicate extra approximately your article on AOL? I require a specialist on this area to resolve my problem. May be that’s you! Looking forward to peer you.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter