0
Domaći fudbal

Janković odustao od Elena

Objavljeno: 08.02.13 u 11:08

Zoran Stojadinović

Tijago Eleno neće pojačati konkurenciju u odbrani Crvene zvezde. Naime, juče je objavljeno da postoji kogućnos da obaj Brazilac dođe na Marakanu na šestomesečnu pozajmicu, ali je trener Aleksandar Janković odlučio da mu takav igarač ne treba, što je potvrdio i Sportksi direkotr crveno – belih Zoran Stojadinović.

„Trener Janković je procenio da mu nije neophodan još jedan štoper, odnosno da je zadovoljan igračima koje trenutno ima na raspolaganju. Tim pre što je dobio informaciju da su Spajić i Pantić odigrali odlično u mladoj reprezentaciji. Imali smo, dakle, mogućnost da dovedemo Brazilca Elena, ali poštovaćemo stav šefa stručnog štaba“, izjavio Stojadinović, a prenosi Sportski žurnal.

Eleno je inače od 2010. član urugvajskig Deportivo Maldonada, međutim nije odigrao ni utakmicu za taj klub, već je većinu vremena proveo kao pozajmljeni igrač i to u Konrintijansu i Palmeirasu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter