0
Fudbal

Iz Jakova u Porto

Objavljeno: 01.02.13 u 12:28

Danko Kiković

Gotovo da nema dana za vreme prelaznog roka, koji ne demantuje velike srpske stručnjake koji tvrde kako u Srbiji nema dobrih fudbalera. Meni se više čini da nema dobrih fudbalskih stručnjaka koji će da prepoznaju dobre fudbalere.

Jer čuvena skauting služba Partizana, Crvene zvezde i većine drugih superligaša godinama unazad nije odgledala utakmicu dalje od Banjice ili Čačka. Ali Srbija ima kvalitet.

Videlo se to u transferu Dejana Melega iz Vojvodine u Ajaks, Milana Rodića iz OFK Beograda u Zenit, a sada je tu i odlazak Danka Kikovića iz Srema u Porto.

Budite iskreni prema sebi, pa recite da u životu niste čuli za ovog momka. To je zato, što vam već spomenuti stručnjaci prezentuju stalno jedne te iste igrače, iz jednih te istih klubova, od jednih te istih menadžera…

E pa, ja ću vam reći, u pitanju je momak koji ima 18 godina, nastupao je za Srem iz Jakova, a sada je otišao u Porto, gde će najpre igrati za B tim čime bi trebalo da prokrči put do glavne scene.

„Svi su me lepo prihvatili i prvi utisci su zaista odlični. Predstavnici Porta su od novembra prošle godine gledali moje mečeve, posle čega su me pozvali da dođem.

Početak je kao iz snova, ali sad je na meni da dokažem kako nisu pogrešili“, kaže Kiković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter