0
Domaći fudbal

Đurina virtuelna stvarnost

Objavljeno: 01.02.13 u 11:48

Miroslav-Popovic

U svom haosu u kojem se srpski sport nalazi, još nam je samo trebalo novo prepucavanje preko medija. I ono je stiglo. U glavnim ulogama predsednik Partizana Dragan Đurić i Miroslav Popović, koji želi da zauzme njegovu poziciju.

I njih dvojica sada ratuju. Virtuelno naravno. Jer je u srpskom sportu sve virtuelno.

Za podsetnik samo ću reći da je Miško Popović nedavno rekao kako bi voleo da bude predsednik Partizana, jer je klub u veoma lošem stanju, da bi potom Đurić rekao kako to nije realno, a sad je ponovo na red došao Miško.

„Predsednik Partizana Dragan Đurić je potpuno u pravu. Mi nikako ne možemo da polemišemo, jer nismo na istim talasnim dužinama. Sve ostalo može da se preispita, jer Đurić predstavlja virtuelnu stvarnost.

Gospodin Đurić bi trebalo navijačima jasno i glasno da kaže ko mu je, kada i zašto rekao da Partizan u Beogradu ne može da igra Ligu šampiona. Eto, neka barem navijači to znaju, da se ne nerviraju previše“, kaže Popović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter