1
Evropske lige

Perendija za bivšim trenerom

Objavljeno: 27.01.13 u 13:30

Milan-Perendija

Izdanak omladinske škole Partizana, Milan Perendija, posle četiri godine provedene u rumunskom prvoligašu Ocelulu iz Galatija seli se u Rusiju.

Sada već štoper će potpisati ugovor sa ekipom Mordovije iz Saranska, trenutno poslednjeplasirane na tabeli ruske Premijer lige. Dva kluba su postigla dogovor oko obeštećenja i sada predstoji još da Perendija prođe lekarske preglede i ozvaniči saradnju. Na dolasku našeg internacionalca je insistirao novi trener Dorinel Munteanu koji ga je do nedavno trenirao u Ocelulu.

Pošto u Partizanu nije dobio šansu, Perendija je 2006. godine prešao u Voždovac, potom je branio boje Teleoptika, a zatim je dve sezone proveo u Makedoniji nastupajući za Vardar i Rabotnički iz kog je prešao u Ocelul provevši u Rumuniji četiri godine.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Perendija za bivÅ¡im trenerom | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Casana blog for anyone who wants to act out out nigh this topic. You observation so some its near exhausting to present with you (not that I real would want…HaHa). You definitely put a new stunting on a substance thats been shorthand about for period. Precise force, only zealous!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter