0
Domaći fudbal

Ćurčić novi selektor „orlića“

Objavljeno: 24.01.13 u 18:58

Radovan-Curcic

U prostorijama Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi danas je održana sednica Odbora za hitna pitanja

Za selektora mlade reprezentacije Srbije u narednom takmičarskom ciklusu ka Prvenstvu Evrope 2015. u Češkoj izabran je Radovan Ćurčić, nekadašnji trener ivanjičkog Javora i u jednom periodu vršilac dužnosti selektora A reprezentacije.

Na današnjoj sednici Odbora za hitna pitanja usvojen je i predlog Trenerske komisije FSS oko sastava budućeg Stručnog odbora. Za članove Stručnog odbora izabrani su Aleksandar Janković, Sergej Ostojić, Marko Stojanović, Miloljub Ostojić, Branko Babić, Ljubiša Tumbaković, Miodrag Martać, Marko Nikolić, Milan Rastavac, Aca Kovačević i Savo Milošević. Za predsednika Stručnog odbora izabran je Branko Babić.

Takođe, na današnjem sastanku je odlučeno da Đorđe Stefanović više nije član Izvršnog odbora FSS jer više nije član FK Crvena zvezda, koja ga je predložila u članstvo. Umesto Stefanovića, na nekoj od narednih sednica Izvršnog odbora biće izabran novi član ovog tela.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter