0
Evropske lige

Pacini za pobedu Milana, Đenova u kanalu

Objavljeno: 20.01.13 u 16:57

milan

Odigrano je pet mečeva 21. kola Serije A u popodnevnom terminu, a najznačajniji rezultat je pobeda Milana nad Bolonjom od 2:1.
Rosoneri su se dugo mučili da slome otpor sjajne Bolonje, a to im je uspelo u 65. minutu kada je pogodio Đampaolo Pacini. Isti igrač je udvostručio prednost u 82. minutu, ali je Bolonja jako brzo smanjila rezultat – dva minuta kasnije je Filip Mekses postigao autogol.
Đenova je na svom terenu poražena od Katanije sa 2:0, a Sicilijanci su poveli već u 4. minutu golom Bergesija, a susret je rešio još jedan Argentinac – Barijentos u 86. minutu.
Torino je pomalo neočekivano uspeo da savlada Peskaru u gostima sa 2:0, a oba pogotka smo videli u prvom poluvremenu. Prvo je mrežu domaćih zatresao Santana, a potom Ćerći. U drugom poluvremenu vredno pomena je isključenje Vajsa u 82. minutu.
Sijena je golom Bogdanija pobedila Sampdoriju, a ovo im je bila poslednja šansa da uhvate priključak u borbi za opstanak.
Kjevo i Parma su remizirali 1:1, a gosti su prvi došli do vođstva golom sve boljeg Belfodila, a Palošči je u 56. minutu izjednačio. Zanimljivo da je ovaj gol mladog napadača bio prvi koji su postigli domaćini na ovih pet susreta.
REZULTATI:
Palermo – Lacio 2:2
Juventus – Udineze 4:0
Fiorentina – Napoli 1:1
Milan – Bolonja 2:1
Kjevo – Parma 1:1
Đenova – Katanija 0:2
Peskara – Torino 0:2
Sijena – Sampdorija 1:0

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter