0
Domaći fudbal

Arapski princ posetio Crvenu zvezdu

Objavljeno: 10.01.13 u 15:00

seik

Šeik Muhamed bin Zajed al Nahjan princ Ujedinjenih Arapskih Emirata u društvu potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića posetio je danas fudbalski klub Crvena zvezda i razgovarao o mogućnostima saradnje sa nekadašnjim evropskim i svetskim šampionom.

Visokog gosta iz Emirata, čija je porodica vlasnik premijerligaša Mančester Sitija, dočekali su predsednik i potpredsednik Crvene zvezde Dragan Džajić i Nebojša Čović.

„Veliko mi je zadovoljstvo zbog posete šeika, video je stadion, a malo smo ga upoznali sa istorijom kluba. Najbitnije je da je on čovek sporta, sam je rakao da bi želeo da dođe na jednu Zvezdinu utakmicu. Učinio nam je veliki plezir. Hoćemo da napravimo što prisnije odnose i njjegov dolazak na Zvezdinu utakmicu bio bi podstrek za ceo klub“, rekao je DŽajić.

Potpredsednik crveno-belih Nebojša Čović istakao je da je današnjim sastankom napravljen prvi korak, ali da tek treba videti kako će se dalje razvijati stvari.

Ne treba od ovog praviti „avione i kamione“, ne bi trebalo ni da prejudiciramo kakva će saradnja biti. Sa naše strane svakako postoji interesovanje i videćemo kako će se stvari odvijati. Nismo ga upoznali sa finansijskom situacijom, nismo imali vremena, mi pričamo brzo, ali ne baš toliko brzo“, našalio se Čović.

 

Šeik Bin Zajed posetio je Marakanu u društvu Aleksandra Vučića, ali prvi potpredsednik Vlade Srbije nije bio raspoložen da daje izjave posle sastanka, javlja agencija Tanjug.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter