1
Domaći fudbal

Neca „izjednačava“ u večitom derbiju

Objavljeno: 30.12.12 u 14:21

tomic

Odlazak Nemanje Tomića iz Partizana „gotova je stvar“ u svakom prelaznom roku, pa je tako i ove zime. Posle mora kojekavih klubova, pojavila se nova opcija o prelasku u turski Genčerbirligi.

I to se čini da je veoma ozbiljna.

E sad, bez obzira što se čini da je mnogo ozbiljna, jer uzimajući u obzir da je mnogo puta bilo ozbiljnih priča, ova vest bi zavređivala pažnju jednog malog teksta. Međutim, meni je zanimljiva zbog jednog drugog detalja.

U istom tom klubu Genčerbirligiju, čije ime dobar deo Srbije ne može ni da izgovori, igraju tri potencijalna srpska reprezentativca – Radosav Petrović, Duško Tošić i Dejan Lekić.

Čak i to nije neka specijalnan vest, ali u oko upada da su druga dvojica igrala u Zvezdi, dok je Raća bio član Partizana. To dakle, znači da ukoliko Neca ode u ovaj klub, rezultat u „derbiju“ će biti izjednačen.

Sada valjda ova vest dobija na zanimljivosti. A možda i ne. Ko će ga znati, meni se učinilo simpatično.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Neca „izjednačava“ u večitom derbiju | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Whats up. Very nice web site!! Guy .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally…I’m happy to locate a lot of helpful information right here within the article. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter