0
Domaći fudbal

Čović: Kriminalci mi poručuju da će da me “nameste”

Objavljeno: 27.12.12 u 12:22

Nebojša Čović

Nebojša Čović, koji od dolaska nove uprave u Crvenoj zvezdi obavlja funkciju potpredsednika i bavi se “češljanjem” finansijskog poslovanja crveno – belih, tvrdi da je na meti određenih strukturra kojima ne odgovara da se na Marakani posluje transparentno.

“Postoje interesne grupe koje uopšte nisu srećne zbog promena u Crvenoj zvezdi, a pogotovo ih sekira transparentnost u poslovanju kluba. Kad su postali svesni novonastale situacije “prijateljski” su mi savetovali da se okanem utvrđivanja zatečenog stanja, a pred objavljivanje izveštaja o finansijskom poslovanju prethodnih uprava počeli su da mi prete – rekao je Čović za Informer.

“Ti kriminalci mi poručuju da će da me “nameste” i da ću završiti u nekoj rupi, što samo pokazuje koliko su očajni. Ne pada mi na pamet da se povučem. Ni sad, a ni ubuduće” tvrdi Čović.

“Oni se boje da ću u fudbalskom klubu napraviti istu stvar kao i u košarkaškom, jer su Zvezdu već videli kao lak plen. Od Zvezde može da se otima samo u mraku ili polumraku, a čim se posluje domaćinski, po dnevnom svetlu, nema ništa od otimačine.

Rezultati koje smo za kratko vreme postigli u košarci bacaju u paniku one koji bi voleli da fudbalski klub propadne “ocenio je potpredsednik FK Crvena zvezda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter