0
Evropske lige

Puno para, a malo muzike za Rendžerse

Objavljeno: 23.12.12 u 17:35

hari rednap

Menadžer Kvins Park Rendžersa, Hari Rednap, otvoreno je govorio o situaciji u klubu sa Loftus Rouda posebno apostrofirajući činjenicu da su vlasnici kluba zbog neiskustva i loših procena zapali u probleme koji su se odrazili na rezultate tima.

„Mnogo igrača u Kvins Park Rendžersu zarađuje previše novca, mnogo više nego što zaista vrede i u odnosu na ono što pružaju na terenu. Gazde kluba moraju to da shvate i ne želim da ih vidim sa spuštenim pantalonama kao što su to bili u prošlosti kada su ih agenti igrača pristojno ojadili“, rekao je 65-ogodišnji Rednap i nastavio:

„Koliko igrači zarađuju najbolje se vidi na primeru Žozea Bosingve. On je odbio da bude rezerva na utakmici sa Fulamom pa sam ga kaznio oduzimanjem dvonedeljne plate, a to je 130.000 funti što je nedopustivo. Toliku platu nije imao nijedan igrač dok sam bio u Totenhemu, a toliko nema niti jedan fudbale Njukasla čiji stadion prima 52.000 gledalaca i prihodi su im mnogo veći od naših jer na Loftus Roud stane tek 18.000 ljudi“, istakao je iskusni strateg i najavio čistku u timu.

„U januaru će sigurno biti odlazaka jer je budžet preopterećen. Mnogi nisu ispunili očekivanja, ali teško ćemo im pronaći nove klubove baš zbog ogromnih primanja koja imaju. Dovešćemo samo jednog ili dvojicu napadača pošto su Zamora i Džonson povređeni na duži rok. Čeka nas težak period u kom ćemo morati da napredujemo na više frontova“, zaključio je Rednap.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter