0
Domaći fudbal

U igri i Munjoz

Objavljeno: 04.12.12 u 19:38

Radna grupa Crvene zvezde na juče održanoj sednici nije zvanično razrešila dužnosti trenera Aleksandara Jankovića, ali to ipak nije prepreka da se ne nastavi sa nagađanjem ko će preuzeti klupu crveno – belih ukoliko do smene trenera dođe.

Do sada su u opticaju za naslednika “srpskog Murinja” bili Milovan Rajevac kao favorit Dragan Džajića, zatim Hose Marija Bakero i Sa Pinto koje forsira Zoran Stojadinović.

Najnovije ime na spisku mogućih novih trenera Zvezde je Viktor Munjoz . Kako piše portal redstarbelgrade.info ovaj Španac je zapravo prvi favorit za vruću klupu crveno – belih, ali pored toga što Džajić, koji je već viđen kao novi predsednik, želi domaćeg trenera, problem u dolasku Munjoza može da bude i finasijske prirode jer za njega treba izdvojiti minimum pola miliona evra po sezoni.

 

Munjoz je do sada trenirao Majorku, Logronjes, Ljeidu, Viljareal, Saragosu, Panatinaikos, Rekrativo, Hetafe, Terek i Ksamaks.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter