1
Evropske lige

Fortunina lekcija Ajntrahtu

Objavljeno: 30.11.12 u 22:40

Odigran je prvi meč 15. kola Bundeslige, a Fortuna je u Dizeldorfu sa 4:0 savladala Ajntraht, iako je bilo očekivano da gosti odnesu makar bod.
Meč je bio u potpunom egalu sve do 34. minuta kada crveni karton u gostujućem timu dobija Karim Matmur. Od tog momenta pa do kraja prvog poluvremena golove za domaći tim postižu Stefan Rejzinger i Fink, a u drugom delu igre upisali su se i Nando Rafael i Belinghauzen.
Sjajna igra domaćeg tima, koji je na ovaj način potvrdio dobar rezultat protiv Dortmunda u prošlom kolu, a zahvaljujući ova tri boda sada su 13. na tabeli sa 18 bodova, a Ajntraht ostaje peti sa 24. boda.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Fortunina lekcija Ajntrahtu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Whats up. Very nice web site!! Guy .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally…I’m happy to locate a lot of helpful information right here within the article. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter