2
Domaći fudbal

Vratio se Džaja

Objavljeno: 14.11.12 u 00:45

Večeras je posle sastanka kome su prisustvovali Aleksandar Vučić, Aleksandar Antić, Dragan Džajić i Stefan Pantović dogovoreno da se posle ostavke  Vladana Lukića na funkciju predednika, u klubu formira radna grupa koja će voditi klub do izbora novog predsednika i uprave.

Radni grupu sačinjavaće: Dragan Džajić (predsednik), Nebojša Čović, Branko Radujko, Aleksandar Antić, Ivica Tončev, Zoran Stojadinović, Miodrag Lemajić, Slaviša Kokez i Predrag Ćulibrk.

„Sve je došlo brzo i neočekivano. Nikad nisam bežao od toga i nikad se nećemo predati. Imamo obavezu da igramo i pobeđujemo. Ako mogu da doprinesem, tu sam, zna se koji je moj deo i šta mogu. Trudiću se, Zvezda je moj klub. Ovo je privremeno, posle ćemo videti.“ rekao je Dragan Džajić-

Aleksandar Vučić potvrdio je formiranje radne grupe i naglasio je da se do rešenja stiglo posle dugih razgovora.

“U skladu sa teškom situacijom u kojoj se Zvezda nalazi, razgovarao sam sa aktuelnim rukovodstvom i legendama kluba, sa svim strukturama Zvezde. Razgovori su bili dugi i postignut je dogovor da država pomogne Zvezdi i Partizanu. Večeras je postignut dogovor Zvezdaša da se formira radna grupa do izbora novog predsednika, na čelu sa Draganom Džajićem. Njega sam lično molio i zahvalan sam mu, jer mu to nije najpotrebnije u ovom trenutku. Tu će biti i više menadžera i ljudi koji će pomoći.” rekao je Vučić koji se potom osvrnuo na budućnost kluba.

„Šta će se dešavati posle 4 meča, bićete naknadno obavešteni. Stanje je toliko teško da je to iluzorno komentarisati. Pogledali smo papire i frapirali se. Država ne sme dozvoliti da njeni giganti propadaju.“

Vučić nije želeo da licitira sa iznosom duga ali je slikovito rekao da mu je pritisak skočio na 220 sa 110 kada je video papire.

Takođe treba dodati da je Aleksandar Antić na konferenciji za novinare potvrdio da će dug Zvezde u najskorije vreme biti javno objavljen.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter