1
Fudbal

Požar!

Objavljeno: 13.11.12 u 00:07

Besni navijači Palmeirasa su posle još jednog ligaškog poraza (Barkos postigao gol), rešili da objasne upravi i gračima šta će se desiti ako tako nastave. Oni su zapalili klupsku navijačku radnju sa suvenirima! Direktor kluba Roberto Frizo nije mogao da veruje šta se desilo.

 
„Ovo je neprihvatljivo. Nadam se da se ovo desilo sada i da se nikada više neće ponviti. Dokle god imamo šansu da ostanemo u ligi mi ćemo se boriti i uraditi sve što možemo.“

 
Palmeiras je trenutno na 18. mestu sa sedam bodova manje od zone opstanka, a do kraja su ostala samo tri kola. Najbolji igrač kluba je Ernan Barkos, koji je i treći strelac lige sa 14 golova, ali je bivšem napadaču Crvene zvezde ovo slaba uteha.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Požar! | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I’m not sure where you’re getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for magnificent information I was looking for this image1

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter