0
Fudbal

Ešli Kol „svetac“?

Objavljeno: 11.11.12 u 22:14

Levi bek Čelsija je povezivan sa prelaskom u glavni grad Francuske u nekoliko navrata, a Pires smatra da bi PSŽ mogao da pošalje ponudu koju njegov bivši saigrač iz Arsenala neće moći da odbije.

“PSŽ bi za njega mogao da bude veoma interesantan, što u sportskom, što u finansijskom smislu. To je Pariz, to je Francuska. Mislim da će prihvatiti ponudu ako mu čelnici kluba budu poslali”, rekao je Pires.

“Kompletan projekat PSŽ ga veoma privlači. Poznajem Ešlija, i siguran sam da je on zainteresovan. PSŽ će postati jedan od najvećih timova Evrope u narednih nekoliko godina, klub će pokušati da dovede najbolje igrače, i to će ga sigurno podstaći da dođe u Pariz”, zaključio je Pires.

Aktuelni ugovor Ešlija Kola u Čelsiju ističe narednog leta, a igrači stariji od 30 godina u timu sa “Stamford Bridža” imaju velikih problema sa ugovorima, pošto je politika kluba da ne daje ugovore duže od jedne godine igračima preko 30 godina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter