1
Evrokupovi

Đavolski preokret, Jilmaz razbio Kluž

Objavljeno: 07.11.12 u 22:51

Mančester Junajted je prošao u osminufinala Lige šampiona, pa će Aleks Ferguson moći da se igra u poslednja dva kola u grupi H. A biće jako zanimljivo u borbi za drugo mesto, jer je Galata savladao Kluž u Rumuniji.

Braga je bila bolja tokom celog meča protiv Mančester Junajteda i prva došla do vođstva golom Alana iz jedanaesterca u 49. minutu. Mogla je Braga i do 2:0, ali je De Hea bio jako dobar, a njegov kolega s druge strane je glavni krivac za poraz svog tima. U 80. minutu je potpuno nenormalno istrčao na ivicu šesnaesterca,a to je iskoristio Van persi i lobovao ga za 1:1. Četiri minuta kasnije upisuje se i Vejn Runi za veliki proekret crvenih đavola. U nadoknadi se upisao i Ćićarito, Portugalci su se potpuno pogubili posle drugog primljenog gola, a Ćićarito je prvo šutirao u igrača Brage koji je stajao na gol liniji, ali je zatim uspeo da zakuca loptu u mrežu. Inače, ovaj meč je trajao duže od drugih, jer je nestalo struje na stadionu Brage u drugom poluvremenu. Šta đavoli rade u mraku i posle…

Galatasaraj je zahvaljujući fenomenalnom Buruku Jilmazu savladao Kluž u gostimas a 3:1. Poveli su pogotkom bivšeg napadača Trabzona a na asistenciju Altintopa. Sugu je izjednačio potpuno zasluženo s obzirom da je Kluž bio mnogo bolji i stvarao prilike. A onda glupost odbrane domaćeg tima, nova asistencija Altintopa i novi gol Jilmaza. A isti igrač je i rešio meč u 74. minutu, s tim što ga je sada uposlio Inan.

TABELA: Mančester Junajted 12, Kluž 4, Galatasraj 4, Braga 3.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Đavolski preokret, Jilmaz razbio Kluž | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello there! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be okay. I’m definitely enjoying your blog and look forward to new posts.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter