0
Domaći fudbal

Zvezda diriguje, sudije sviraju

Objavljeno: 29.10.12 u 10:50

Odmah posle poraza od Zvezde trener Donjeg Srema Bogić Bogićević je rekao kako svrha rada u srpskom fudbalu polako gubismisao, a predsednik Milenko Đurđević bio je daleko eksplicitniji.

On je bez oklevanja rekao ono šta misli, odnosno ko stoji iza loših sudijskih odluka.

„Napišite slobodno, da smo ostali kompletni, na poluvremenu bi bilo 3:0 za nas. Zvezda nije prišla našem kaznenom prostoru, a isključenje našeg igrača je bilo isplanirano. I to ne bilo kog, nego Lazara Čordašića, koji ej naš najbolji fudbaler.

Tvrdim da imamo bolji tim od Zvezde, koju treba da bude sramota. Nisu krive te jadne sudije koje sude po njihovim nalozima, već oni koji im ga izdaju.

Mnogo nas je ovo pogodilo, pa smo čak razmišljali da ne izađemo na drugo poluvreme.

Kasalica je udario našeg igrača, koji je izvukao nogu, a arbitar, koji je bio okrenut leđima, je odlučio da ga isključi.

Ukoliko je već imao takav kriterijum, morao je obojici da im pokaže crveni karton, mada je I onda pitanje da li ga je Lazar zaslužio – kaže Đurđević.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter