0
Evropske lige

Kasiljas zagrlio Mesija!

Objavljeno: 12.10.12 u 09:10

Netrpeljivost između pristalica madridskog Reala i Barselone traje decenijama, održavali su je i pojedini igrači, ali teško da se može naći primer poput onog koji je pružio strateg „kraljevskog kluba“ Žoze Murinjo, za koga je bila nedopustiva količina prisnosti koju je čuvar gola njegove ekipe Iker Kasiljas pokazao posle El klasika prema zvezdi Barse Lionelu Mesiju.

Ništa neobično u svetu fudbalskih velikana, čak i mnogo manjih klubova gde igrači jedni drugima na taj način čestitaju na pruženoj partiji, ali za Murinja je takvo ponašanje bilo nedopustivo. Toliko, da je rekao da je Kasiljas komotno mogao da ode i u svlačionicu Barselone.

„Video sam šta je uradio. Sledeći put može komotno da ode u njihovu svlačionicu i ostane tamo“, rekao je nezadovoljni portugalski trener, koji je Kasiljasu zamerio „da je bio spor“ kod prvog gola Mesija, dok je za drugi pohvalio preciznost Barselonine zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter