0
Fudbal

Iste želje orlova i orlića

Objavljeno: 08.10.12 u 16:18

Kuća Fudbala u Staroj Pazozi bila je danas mesto gde su se srele dve generacije srpskih fudbalera. Prozivke su obavili selektor seniorske ekipe Siniša Mihajlović i njegov kolega na klupi mlade selekcije Aleksandar Janković.

Ovi matori 12. i 16. oktobra imaju mečeve protiv Belgije u Beograd i Makedonije u Skoplju u okviru kvalifikacija za Mundijal, dok mladi igraju dva meča baraža protiv Engleske u pokušaju da se domognu Evropskog prvenstva.

Reprezentativci su se izljubili, poželeli jedni drugima sreću i onda je svako otišao svojim putem. Seniori na trening, a klinci u Novi Sad koji će do puta u Britaniju biti njihova baza.

„Mi želimo da pobedimo i Belgijance i Makedonce, a videćemo da li ćemo u tome uspeti. Mene interesuju isključivo tri boda i tako ću se postaviti pred igračima“ kaže selektor seniora Siniša Mihajlović, dok Janković poručuje:

„Kada smo pre nešto više od godinu dana igrali prijateljske mečeve sa Francuskom i Švedskom, cilj je bio da vidimo kako ekipa reaguje u takmičarskom ritmu koji zahteva dva važna meča u tri dana.

Istina, tesno smo izgubili te utakmice, ali se nadam da smo izvukli pouke i da znamo kako da se suprostavimo Englezima.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter