0
Fudbal

Utakmica Srbija – Belgija, koja je na programu 12. oktobra definitivno će biti odigrana u Beogradu, budući da gosti nisu želeli da prihvate predlog da se meč igra na stadionu Karađorđe

Ništa od Novog Sada

Objavljeno: 19.09.12 u 14:30

Želja svih zaposlenih u Fudbalskom savezu Srbije, svih igrača, stručnog štaba, ali i fudbalskog auditorijuma u našoj zemlji je bila da se meč protiv belgije 12. oktobra igra u Novom Sadu.

Pokušali su u FSS da promene domaćinstvo, ali im to nije uspelo, budući da su prvobitno kao mesto odigravanja prijavili Beograd, a Belgijanci su već rezervisali i platili hotele, pa nisu hteli da se sele u Novi Sad.

„Utakmica protiv Belgije će definitivno biti odigrana u Beogradu. Postojala je želja da se domaćinstvo dodeli Novom Sadu, ali je to bilo nemoguće.“

„Belgijanci su na naš predlog rekli da su već platili hotele u Beogradu i da ne mogu da se sele u drugi grad. Mi to poštujemo i meč će se igrati na Marakani. Očekujemo 50.000 ljudi i verujemo da će atmosfera biti dobra“ kaže predsednik FSS Tomislav Karadžić.

Beograđani, setite se Mihinog ultimatuma i dobro obratite pažnju na ponašanje. Ovo vam je veliki test.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter