0
Evropske lige

Inter opet slavio u gostima, Torino nije uspeo da se odbrani. Stevanović igrao 57 minuta

Milito i Kasano navozali bikove

Objavljeno: 16.09.12 u 22:49

Kao da je stadion Đuzepe Meaca iliti San Siro uklet ove sezone za Milan i Inter. Gube kada igraju na njemu, a kada odu u goste osvajaju bodove. Inter je u prošlom kolu izgubio od Rome, ali je zato večeras u poslednjem meču 3. kola savladao Torino u gostima sa 2:0.
Neroazuri su počeli meč sa defanzivnijom formacijom i samo Militom napred, ali im je upravo Argentinac doneo vođstvo u 13. minutu. Pokupio je jednu zalutalu loptu i lepim udarcem postigao gol. Trudio se Torino da dođe do izjednačenja, ali je na golu Intera bio odlični Handanovič koji se na vreme oporavio od povrede i stao na gol.
Pobedu neroazura potvrdio je svojim drugim golom u dresu Intera Antonio Kasano, koji je ušao sa klupe, a asistirao mu je još jedan rezervista – Rikardo Alvarez.
Alen Stevanović, fudbaler Intera na pozajmici u Torinu, proveo je na terenu 57. minuta, kada ga je zamenio Ćerći. Inter je sada peti na tabeli sa šest bodova, a Torino je pao na deveto mesto i ostao na tri osvojena boda.
U sledećem kolu Inter dočekuje Sijenu, dok Torino gostuje Sampdoriji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter