1
Evropske lige

PSŽ bolji od Tuluza, Ibra i Pastore za radost velikog Karla

Sveti ibrahimović

Objavljeno: 14.09.12 u 23:36

Zlatan Ibrahimović je već na startu sezone počeo da se isplaćuje PSŽ-u, pošto je postigao već četvrti gol na tri meča u Ligi 1. PSŽ je savladao dosad neporaženi Tuluz na svom terenu sa 2:0. Poveli su golom Havijera Patorea, kome je asistirao mladi Verati, da bi Ibra dotukao protivnika posle asistencije Meneza.
Anćeloti je prestao da kombinuje, našao je izgleda pravu formaciju i sada treba očekivati niz pobeda „svetaca“.
Za razliku od Parižana Monpelje je poražen u gostima i to od Remsa sa 3:1. Domaćin je poveo golom Dijega, da bi Kabelja u 55. minutu izjednačio. Očekivao se potpuni preokret šampiona, ali su usledili golovi Glombarda i Kurteta za pobedu novajlije u ligi. Monpelje je katastrofalno započeo novu sezonu i na pet mečeva osvojio samo četiri boda.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Sveti ibrahimović | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice web site!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your web site and take the feeds additionally…I am satisfied to find so much useful information here within the article. Thanks for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter