0
Fudbal

Škoti krenuli u "rat" protiv Srbije napadom na Mihajlovića, ali bodovi se osvajaju na terenu

Miho, vrati im na terenu

Podrazumevani veb mesta Stefan Vorkapic
Objavljeno: 07.09.12 u 19:55

Srbija prvi meč u kvalifikacijama za Mundijal 2014. godine igra protiv Škotske u subotu od 16 časova na Hamden parku.

Škoti su krenuli da vode borbu sa orlovima pre nego što je počeo meč, pa tako današnji mediji u Škotskoj donose priče o Mihajloviću kao rasisti, prijatelju Željka Ražnatovića Arkana, a dodali su i da je selektor male ekipe.
Mihajlović će im nadamo se odgovoriti na terenu i osvajanjem bodova. Srbija ima ogroman problem, a to je nedostatak napadača i nemogućnost da se postigne gol. Što je rekao centarfor Dejan Lekić: „Napad nam je najslabiji deo tima“. Ko prizna, pola mu se prašta.
Kreg Levein je priznao da mu je najveći problem pred meč sa orlovima što ni on ni njegovi saradnici nemaju pojma u kom će sastavu igrati orlovi i u kojoj formaciji. Pritom, ima i određenih problema sa povređenim igračima. Tim Škotske bi mogao da izgleda ovako: Mekgregor; Haton, Bera, Kaldvel, Malgrev; Malouni, Morison, Vebster, Adam, Snodgras,
Miller.
S druge strane, nemamo predstavu u kom će sastavu igrati Srbija, ali evo neke naše pretpostavke: Brkić; Ivanović, Subotić, Nastasić, Kolarov; Ignjovski, Matić, Basta, Mijailović, Tošić; Lekić.
Nadamo se da će se orlovi vratiti sa makar jednim bodom u Beograd.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter