0
Fudbal

Srpski fudbaler Zoran Tošić rekao je da je pograšio kada je odlučio da napusti Mančester Junajted

Tošić: Trebalo je da ostanem u Junajtedu

Aleksandar Milosavljević Миленко Ристић
Objavljeno: 06.09.12 u 18:50

Srpski reprezentativac i fudbaler moskovskog CSKA rekao je da je pogrešio i da je trebalo da posluša Aleksa Fergusona i sačeka šansu u slavnom engleskom klubu.
„Sve što sam tada želeo jeste da igram fudbal i zato sam prvo otišao u Keln gde sam proveo sjajnih šest meseci. Kada sam se vratio, očekivao sam da ću dobiti šansu, ali to se nije desilo. Čak sam mislio da je nikad neću ni dobiti i zato sam otišao u CSKA. Kad sada razmišljam o tome mislim da sam možda prenaglio, možda je trebalo da sačekam, da budem strpljiviji, da se borim, ipak je u pitanju Mančester Junajted, ne bilo koji klub“, rekao je Tošić za škotski Dejli mejl.
Tošić je dodao da ga je Ferguson ubeđivao da ostane u Mančesteru.
„Oduvek sam navijao za Junajted i bio sam presrećan kad sam upoznao Ser Aleksa i postao član tako velikog kluba. Često smo razgovarali i on mi je govorio da budem strpljiv, da će moj kvalitet isplivati”.
Zoran Tošić je za Đavole odigrao samo 5 utakmica, a u moskovskom CSKA je standrdan prvotimac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter